vrijdag 31 oktober 2008

Shoppen

Gistern had ik een korte (shop)stop in Enkhuizen. Daar zag ik een hele gezellige winkel Tierlantijn Wonen. Leuke accesoires voor je interieur. En ze verkopen ook spullen van Riverdale. Als je in de buurt bent zou ik zeggen, ga er even kijken. Ze zitten op de Westerstraat 43-45. Maar ik ben niet alleen in Enkhuizen geweest maar ook heb ik een bezoekje aan Hoorn gebracht. Daar kwam ik de hippe winkel Basic Label tegen. De winkel is zelfs uitgeroepen tot beste woonwinkel 2008 van Sanoma. Dus ga er even langs als je er in de buurt bent.

Hotel, shopping enz.

Gisteren kwamen we op weg naar huis langs Hotel De Koperen Hoogte te Zwolle. Lagns de snelweg staat dit geweldige **** hotel en daar zijn we dus ook even binnen geweest. Ik heb onderstaande foto genomen toen we weer weggingen. Ik moet zeggen, het hotel heeft een zeer luxe uitstraling maar heel knus en het personeel is heel vriendelijk. Maar wat mij het meeste aan sprak waren de leuke giftshops op de 1e etage. Zeer mooie kleding, sieraden, schoenen, glaswerk, geurtjes, tassen en andere hebbedingen. Als je eens in de buurt bent, ga even de snelweg af en doe een bezoekje aan dit adres: De Koperen Hoogte Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle

p.s. Ik heb een mooie ketting kunnen scoren in één van de shops

Kleine verandering

Hallo allemaal, ik ben net een korte tijd bezig met mijn blog wat mij erg bevalt. Alleen het is nog niet helemaal wat ik had willen maken en inmiddels heb ik wat meer ideeën opgedaan en wil een soort Lifestyle Magzine ervan maken. Ik wil leuke dingen op de site gaan plaatsen over interieur, mode, shoptips, koken, leuke algemene tips (websites, dagjes uit) en natuurlijk straks allerlei tips voor de feestdagen en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden als jullie ideeën hebben om aan mij te melden (b.v. een leuke winkel in een plaatsjes wat je écht niet mag missen) en dan zet ik ik het op de site. Ik weet natuurlijk niet of het allemaal gaat lukken, maar ik ga mijn best doen en hoop dat jullie het leuk vinden. Ik hoor graag jullie reacties. Dus hou mijn site in de gaten! Groetjes, Pien

zaterdag 25 oktober 2008

Nazomeren

Wat een prachtig weer hadden we in Brigthon.Strand (nou ja, stenen), zon en zee en een lekker temperatuurtje, wat wil je nog meer in oktober.

vrijdag 24 oktober 2008

Engeland tripje

Ik ben net terug van een kort tripje naar Engeland.
De plaatsen die ik o.a. heb bezocht zijn Bath, Southampton, Portsmouth, Brigton, Rochester, Ramsgate en Dover.
Ik zal de komende dagen kleine verslagen met foto's schrijven.
Het eerste over een bezoekje in Porstmouth aan een oude antiekwinkel op een scheepswerf.
Je ziet het steeds vaker op o.a. diverse (Zweedse en Deense) Blogs, foto's van oude ansichtkaarten. En ja, wat zien ze er toch geweldig uit. Met een verhaal, geschiedenis van de mensen die ze verstuurden.
Ik heb er een paar op de kaartenbak gelegd en een foto van genomen.

maandag 13 oktober 2008

Mooie verpakking van Oilily

Ik zag in de parfumeriezaak deze leuke Oilily cadeau artikelen.
Wat een schattige verpakkingen, en zeker dat sterretje en hartje aan de eau de toilette.
En weet je nu wat zo erg is, regelmatig ga ik in de pauze van mijn werk even naar de parfumeriezaak om de tester op mijn pols en sjaal te spuiten. Kom ik weer lekker geurend terug op kantoor.
Tja, en zelf kopen, ho maar. Maar ik heb nog heerlijke geurtjes thuis staan en die moeten eerst op!

zaterdag 11 oktober 2008

Vervolg wespennest

Ik zou nog laten weten hoe het met de wespennesten is gegaan. De gemeente is langsgeweest en vertelde dat die grote wel 10 jaar oud is en zeker 10.000 tot 20.000 wespen kon hebben gehad. Maar gelukkig waren ze beiden leeg en heeft hij ze verwijderd. Gelukkig is het dus goed afgelopen en ligt het nest nu in onze container.

vrijdag 10 oktober 2008

Thee

Dinsdag waren we met het werk voor een sessie in Scheveningen bij strandtent Oscars. Wat een ontzettende leuke locatie is dat. Het zit aan het begin van "Het Zwarte Pad" en heeft zelfs een minizwembad. We begonnen met prachtig weer, maar daarna ging het iets betrekken, maar dat mocht de pret niet drukken. En één ding moet ik zeggen, ze hebben daar heerlijk thee. Met een een prachtige presentatie in een witte kist (helaas geen foto van kunnen vinden, dus dan maar de bruine versie). Dus als je lekkere thee wil, daar hebben ze het!

dinsdag 7 oktober 2008

Kunst?

Het lijkt kunst, nietwaar? Maar helaas is het het niet. Het is een giga grote wespennest. De natuur is mooi, maar niet in mijn huis. Gelukkig zoemt het er niet en is er geen wesp te bekennen, maar we laten de gemeenteverdelger toch even langskomen om ernaar te laten kijken. Ben benieuwd wat hij gaat doen. Wordt vervolgd ..........

woensdag 1 oktober 2008

Oktober - Pink Ribbon maand

Het is weer oktober, herfst en de maand van Pink Ribbon. De maand dat er weer aandacht wordt gevraagd voor mensen met borstkanker. Borstkanker overkomt veel vrouwen (en soms ook mannen) van alle leeftijden. Eén op de acht vrouwen krijgt ermee te maken; één op de 200 borstkankerpatiënten is man. Hieronder dus roze plaatjes, de kleur van Pink Ribbon: