zaterdag 29 november 2008

Weekend

Het is weekend,
even lekker niets doen en genieten met lekkere hapjes!

vrijdag 28 november 2008

Greengate inspiratie

Wil je meer zien kijk dan op de site van Greengate (klik op de naam en je ziet de catalogus).

donderdag 27 november 2008

Leuke vintage plaatjes

Ik kwam ergens deze leuke plaatjes tegen, maar ik weet helaas niet meer waar (ik geloof bij één van de Picasadames), maar ik vond ze zo leuk, dat ik ze met jullie wilde delen. Sorry dus dat ik niet meer de bron kan vermelden, maar hoop het niet erg is.

maandag 24 november 2008

Vintage adresboek

Is dit niet een geweldig mooi adresboek?
Wat een mooi plaatje!

P.S.:

ik krijg allemaal vragen waar ik het adresboek heb gevonden. Klik op de link van de site One Hundres Wishes en scroll iets naar beneden, dan komt het het adresboek vanzelf tegen.

zaterdag 22 november 2008

Aspen spices voor in diverse dranken

Heerlijke Aspen Mulling Spices:
te gebruiken voor o.a. in de thee, sinasappelsap, rode wijn, cider, warme appelsap.
Maar ook superheerlijk over pannenkoeken, cappuccino, op wafels en stoofpeertjes.
Let op, het gaat wel om een theelëpel als je het wilt gebruiken, dus best zuinig in gebruik.
Kom je gelijk helemaal in de herfst/winterstemming.
En nu maar lekker zitten bij de open haard en genieten!
p.s. voor de Belgische liefhebbers te verkrijgen bij Tiny's hobby en Hobby Select.

donderdag 20 november 2008

Sint Cadeautjes inspiratie

Ik was op zoek naar leuke kleine Sinterklaas cadeautjes en kwam terecht (op internet) bij H&M. Daar zag ik onderstaande cadeautjes voor kleine prijsjes.
Toilettasjes in 3 verschillende kleuren voor maar € 2,90:

En heerlijke badparels voor € 3,90:

En als laatste een doos met bodyproducten voor 4,90:

dinsdag 18 november 2008

Mooie stoffen van Romo fabrics

Ik ben aan het kijken voor een nieuwe stof voor mijn eetkamerstoelen. Nou heb ik al een bank bekleed met de stof van Roma Fabrics maar ik wist niet dat ze zoveel andere soorten hadden. Ik ga snel verder kijken .................

maandag 17 november 2008

zondag 16 november 2008

Kerstmis is coming..........

Eigenlijk is Sinterklaas net in het land, maar geef mij maar kerst. De winkels liggen vol met Sinterklaassnoepgoed, maar ....... de eerste kerstchocoladekransjes en andere lekkere dingen heb ik al gezien. Tja, en dat kan ik dan weer niet laten liggen. Niet goed, maar wel lekker. En ik krijg al zin om mijn huis nu al in kerstssfeer te brengen.

Hotel Jules

Tijdens het surfen op het net kwam ik op de site van Hotel Jules in Heerhugowaard. Wat een fantastisch interieur hebben hun hotelkamers, maar onderstaande is toch wel mijn favoriet. Is dat paars niet fantastisch mooi en sjiek. Ik zou er zo willen slapen. En die Barcelona Chair van Mies Van Der Rohe blijft een echte klassieker.

Zondag bonbon

Op zondag genieten van een heerlijke bonbon met deze mooie verpakking.
Een lust voor het oog, maar ook voor de mond, mmmmm .........

zaterdag 15 november 2008

Hèrmes sleutelhangers

Mooie sierlijke sleutelhangers van Hèrmes.
Welke sleutel wil nou niet hieraan hangen?

vrijdag 14 november 2008

Make-up en beautytips

Bovenstaand boekje zag ik liggen in de winkel en het zag er schattig uit. Er staan hele leuke tips in en de voorkant ziet er gezellig en vrolijk uit. Misschien een leuk cadeautje voor de feestdagen?

donderdag 13 november 2008

Tod's dokterstas

Welke vrouw is er nou niet gek van tassen? En waarschijnlijk heb je er veel te veel en komen er nog meer bij. Zelf ben ik helemaal weg van het merk Tod's en als ik in Amsterdam ben moet ik altijd even kijken in de P.C. Hooftstraat. Helaas blijft het altijd bij kijken en kwijlen en zo ook weer bij deze tas, geïnspireerd op de dokterstas. Prijs € 1530,00.

Tweedehands met Stijl

Jippie, ik heb het boekje eindelijk gevonden. Gisteren wat speciale boekwinkels afgelopen maar nergens te vinden totdat ik het gewoon bij de Bijenkorf en V&D tegenkwam. Dus hup, uit de schappen en snel naar de kassa ermee voordat ik me bedenk. Tweedehands met stijl an Melanie Molesworth, met tips voor een nieuwe uitstraling voor je brocante spulletjes. Echt een must have boekje voor je verzameling.

woensdag 12 november 2008

Schoonmaken

Ik zet net naar "De Schoonmaakdiva van Nederland" op RTL 4 te kijken. Nou is schoonmaken niet iets waarbij ik sta te juichen, maar het moet toch gebeuren. Met deze werkhandschoenen en afwasborstel wordt het er wel vrolijker op!

Feestelijke kleding

Ik krijg toch al een enorme zin in de feestdagen. Je mooi kleden, opmaken, de warme sfeer en gezelligheid met de familie. En als je niet te sjiek maar toch wel feestelijk op bezoek wilt gaan, dan hieronder alsvast wat inspiratie. Want wie besteed er nou geen extra aandacht aan zichzelf?

dinsdag 11 november 2008

Cath Kidston

Ziet het er niet fantastisch uit, die verpakking allen al van Cath Kidston. Zoooo mooi. En het ruikt allemaal ook erg lekker. Ik wil dit ook allemaal wel hebben in mijn badkamer. Ik word er hebberig van, ach, de feestdagen komen eraan, wie weet is de Sint of Kerstman zo aardig dat ik iets mag ontvangen ..........