zaterdag 1 november 2008
Recept Bruschetta/Crostini
Gisteren zat ik te zappen op tv en kwam terecht bij RTL het programma The Taste Of Life van Rudolph van Veen.
Ik viel net midden in het recept van Bruschetta/Crostini en het zag er heerlijk en makkelijk uit. Gelukkig had ik bijna alle spullen in huis om 2 van de 3 recepten te maken en ging 's avonds gelijk aan de slag.
Hier het recept voor als je snel een lekker hapje wilt maken voor bv. onverwachts bezoek of gewoon voor jezelf.
Het recept heb ik van hun site The Taste of Life.
Bruschetta/Crostini
Snijd het ciabattabrood in plakjes. Besprenkel de sneetjes ciabatta met de olijfolie en rooster ze op de barbecue, grilplaat of in de oven goudbruin. Rasp over de gegrilde ciabatta met een teentje knoflook.
Tomatencrostinni
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadkern en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pluk de blaadjes basilicum en snijd deze fijn. Meng de basilicum door de tomatenblokjes en breng op smaak met olijfolie, zout en peper. Beleg de ciabatta met een lepel van het tomatenmengsel.
Paddenstoelencrostini (crostini funghi)
Snijd de paddenstoelen en bak ze in een scheutje olijfolie. Breng de gebakken paddenstoelen op smaak met zout en peper. Beleg de ciabatta met de gebakken paddenstoelen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten