woensdag 10 juni 2009

Mooie plaatjes uit Zwolle

Hieronder wat shots uit Zwolle, afgelopen zondag genomen.
De 1e twee zijn van Hotel Librije.
De rest is midden in de stad geschoten.

13 opmerkingen:

Oma Nijn's Country Huis zei

hoy Pien,
leuke foto"s van Zwolle,ik ben er veel geweest met mijn man, maar lette eigenlijk nooit op dat soort dingen.de foto"s daaronder zijn erg mooi,hou erg veel van natuur en dieren foto"s.
schattig die jonge eendjes,zo lief.
groeten van OMA NIJN

G-style zei

Hoi pien ,
leuk je er weer bent , mooie foto's uit Zwolle ,zaten jullie daar in een hotel ?
Groetjes Gea

Simple pleasure zei

Mooie foto's van Zwolle, het Raam met al die kleuren is echt prachtig!
Groetjes Jo.

Bellavien zei

Hoe mooi kan een stad zijn, Ik moet bekennen dat ik Zwolle bij nacht vaker heb gezien oeps, toen oudvrienden van ons daar studeerden hahaah... dus dankje voor deze mooie rondtour.


Kraaam!

lia zei

Mooi zijn die oude gebouwen hé.

groetjes Lia

Mayflower zei

Hoi Pien, mooie plaatjes uit Zwolle. Ik ben er zelf maar één keer geweest en heb toen eigenlijk niets van de stad gezien. De Librije ken ik van het programma wat daar toen over uitgezonden werd.
Fijne dag en groetjes, Mea

Corine zei

Gek is dat.. je weer wel dat er vanalles te zien is in een voor jou bekende stad, maar vaak loop je er toch zo aan voorbij.. Vorige week zijn we Zwolle nog in geweest.. volgende keer meer omhoog kijken, met de neus in de lucht :-) Groeten, Corine(THUIS)

Brigitta zei

Hoogste tijd om weer eens naar Zwolle te gaan zie ik, is al weer veel te lang geleden en toen was het shoppen. Zal de volgende keer met andere ogen kijken ;-)

Groetjes
Brigitta

my day zei

Hoi Pien,
mooie foto's heb je daar gemaakt in Zwolle,ben er ooit vroeger eens geweest met de trein maar eerlijk gezegd kan ik me er niets van herrinneren.Vind je foto's uit je vorige post ook geweldig,kan er echt van genieten dat jonge spul.
Fijne avond,groetjes Ingrid.

Blue Cottage zei

Hoi ,
leuk foto's van de liberije,
heb je gegeten bij Therèse en Yoni ???
Mijn man heeft een tijdje in die buurt gewerkt dus ik ken Zwolle wel.
Prachtige stad ook om te winkelen.
Prettig weekend
Gr Cobi

The Sobbing Settee ... zei

Wat hebben we toch mooie historie in Nederland. Soms vergeet je dat weleens en kijk je vaak alleen naar de pracht in 't buitenland.

Mooie foto's weer!
Groetjes, Miranda

Marja Visscher zei

Wat een mooie monumentale panden. Ben ooit wel eens in Zwolle geweest, omdat ik daar als uitgeverij mijn boeken liet drukken. Bij drukkerij Tulp. Volgens mij bestaat die niet meer, overgenomen of failliet. Geen idee! Directeur nam ons toen mee uit eten in een drukke winkelstraat in ook zo'n mooi pand. (ha, ha, daar is hij niet failliet aan gegaan hoor, ben maar een kleine eter!)Mooie foto's heb je trouwens gemaakt.
Lieve groet, Marja

Anoniem zei

Mooie stad toch !