maandag 10 augustus 2009

Hieronder gewoon wat "kiekjes" genomen in Deventer.
Het is weer eens wat anders tijdens Dickensville met kerst.
Ik zou zeggen, kijk eens wat vaker naar boven of in kleine zijstraatjes en je komt leuke
"shots" tegen.

10 opmerkingen:

Anna zei

deventer is idd een mooie stad! enkele jaren geleden zijn we er wel eens geweest om te winkelen en een stadswandeling hebben we toen ook gedaan...mooie foto's heb je ervan geplaatst..
gr.

G-style zei

Hey Pien , dat is al weer even geleden je laatste post ..........alles goed ?
Heerlijke foto's heb je gemaakt van Deventer , nou vind ik na het twee keer winkelen al een mooie stad maar dat is dan zonder dat ik naar boven heb gekeken , zal dat inderdaad eens vaker doen als ik ergens ben .
Groetjes Gea

Irma zei

mooi foto's goede tip om eens omhoog te kijken, die gevels met zo'n mooi sfeertje.

Simple pleasure zei

Mooie foto's ,boven is inderdaad ook veel te zien. Ik heb genoten van je plaatjes.
Groetjes JO

Barnyard Country Gifts zei

Dat heb je heel mooi in beeld gebracht. En het is inderdaad zo dat als je naar boven kijkt ook heel wat moois te zien is.
Groetjes, Annemieke

Something White zei

Leuke beelden, prachtige gebouwen, gevels en standbeelden! Ben nog nooit in Deventer geweest, maar misschien komen we er ooit nog eens... :)
Groetjes, Marjolijn

Marja Visscher zei

Ook een leuk idee om gevelstenen te fotograferen. Mooie foto's! Ik deed dat onlangs met de levensbomen boven de deuren. Heb je ze gezien op mijn blog? Wanneer je tijdens een wandeling of fietstocht om je heen kijkt, is er werkelijk fantastisch veel te zien. Was je ook zo helemaal gelukkig wanneer je dan die hele opbrengst zo op je blog bij elkaar ziet. Kan ik hemaal blij van worden!
Fijne dag nog! Lieve groet, Marja

Brocante Prulletjes zei

Oef wat is Deventer toch pittoresk ! En wat gaat er een wereld op wanneer je even naar boven kijkt ! Tja letterlijk en figuurlijk je blik omhoog hi ga ik ook eens in onze stad doen, je ziet dan ineens met andere ogen he !

jeanette zei

hallo pien. het duurt bij mij altijd even, maar ik heb je gevonden. ik had helemaal niet door dat jij ook een blog had. meende me nog wel te herinneren dat je bij reageerde en dan klik ik vaak even op de naam maar toen had je volgens mij nog geen blog. en deventer tja..dat is een prachtige stad. helaas ben ik er eens op een maadag geweest en toen waren er veel brocante/curiosa winkels dicht. maar de sfeer vind ik er erg fijn!

fijen zondag en nog en groetjessss.....

Bellavien zei

Dank je Pien,

Kom zelf uit Zutphen hahahah.... dus even winkelen in Deventer heb ik vorig jaar tijdens de vakantie toen we daar bij vrienden waren gedaan!

Mis dat leuke straatje wel hoor met oa. dille & kamille.

Jaaah ik herken elke foto die je hebt gemaakt hihii...

Kram