woensdag 13 augustus 2008

Douwe Egberts punten

Jawel, wie heeft ze niet. De Koffie- en theepunten van Douwe Egberts (DE-punten).En dan, de keuze ... wat willen we met de welbekende punten aanschaffen. Maar ik heb iets leuks gezien. Uit de serie PIP Studio. Een hele leuke theepot (met een schattig vogeltje als knopje), theekopje, mok en bord. Maar helaas.... ik drink haast geen koffie, wel thee, maar daar zitten weinig punten op. Nu heb ik wel een collega die punten voor mij spaart en zo nu en dan krijg ik er een paar van vrienden en kennissen maar dat is nog steeds niet genoeg. Dus blijven we maar dromen en kijken naar het plaatje en af en toe de DE Geschenkenwinkel binnenstappen om even te kwijlen van al het moois.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi M,
toevallig heb ik vanmorgen ook m'n DE punten weer eens geteld; ik vind de nieuwe PUUR serie zo prachtig. Helaas... ik heb 'maar 2022 punten, daarvoor kan ik niet eens twee kop en schotels halen. Dus ik spaar ook maar geduldig door.
Succes met je blog, ik vind 'm leuk! En wordt gauw een Picasa-girl, net als ik.
Groetjes,
Anita W (Weerhuisje)

Marcel zei

Het lijkt inderdaad het motto van DE. Sparen voor de 3e generatie na jou. Ik wil proberen dat motto te doorbreken en de mensen van DE een dagje op te zadelen met het tellen voor punten. Ik ga voor het te dure espresso apparaat van phillips, dat ik nooit zou kopen voor harde munten, maar dit wel een ludieke actie vind. Ik ben al aardig op weg, maar heb nog zeker de 220.000 punten niet bereikt.
Je kunt er in ieder geval vanuit dat er voor elke donatie een lekkerre bak koffie voor je klaar staat in Haarlem.

Doe je mee?

Marcel_str@hotmail.com