woensdag 13 augustus 2008

VAKRE

Op veel sites ben ik het Noorse tijdschrift VAKRE tegengekomen. Blijkbaar een inspirerend magazine voor vele Bloggers! Waarschijnlijk zal het mij net zo inspireren als voor de anderen dus zal ik op zoek gaan naar het tijdschrift. Ik heb alvast wel een blik genomen op de website en zag al een paar mooie foto's. http://www.vakrehjem.com/

7 opmerkingen:

Lief Leuk & Anders zei

Hoi,

Gefeliciteerd met je blog. Ik vind het heel leuk om bij te houden. Kom je ook via de picasagirls? Want zonder naam is het wat moeilijk om je te herkennen. Vakre is idd een heel leuk blad. Wel duur. Ik heb het eerste nummer van dit jaar. Echt een bewaarblad. Dus of je er an gaat komen???
Groetjes,
Karin v D.

Bertina zei

Hallo,
Succes met je weblog, kwam hem op het spoor via "something white". Ik zie dat je mijn blog ook al hebt toegevoegd. Leuk zeg!
Kom zeker weer terug, zal jou blog ook linken.
Groetjes Bertina

casa nostra zei

door something white ben ik op jouw blog gekomen. ik dacht ook al meteen hier hebben we met een picasa-girl te maken, maar weet het niet zeker.

Somethings and more ..... zei

Hallo Casa Nostra, leuk dat je mijn site hebt bezocht.
Ik heb die van jouw natuurlijk ook bekeken en gelijk bij mijn favoriete blogs gezet.
Ik ben nog geen Picasagirl. Ik ben eigenlijk nog een beginner. Ik zou hier wel graag meer over willen weten en misschien kan je me hierover iets meer vertellen. Hoe werkt het, enz. enz.

Groetjes,
Somethings and more .....

casa nostra zei

ik kan je er wel wat over vertellen, maar misschien kan je het beter allemaal met eigen ogen gaan bekijken. op: www.picasaweb.google.com staan alle picasa-girls vermeld en kan je ongestoord bij iedereen binnen kijken. is zo leuk, maar ook heel verslavend (zal ik je maar alvast vertellen) hahaha. er is ook nog een picasa-forum en daar kan je echt over van alles en nog wat schrijven/vragen. is echt een hele gezellige clubje. ik zou zeggen:
join the club. iedereen vind het leuk als er weer een nieuwe binnenkijker bijkomt. via google, picasa 2 (even downloaden)en dan kan je zelf albums aanmaken en ons van je huis laten meegenieten. hoop dat het nu wat duidelijker is, anders vraag je het nog maar eens. hoop je snel op picasa tegen te komen.
groetjes,
wil

Silvia zei

Hoi! Hier nog een reactie van een picasagirl ;) Wat een leuke blog heb je, hopelijk zien we je idd gauw op picasa! Ik las je item over de Vakre, toevallig (nou ja.. zó toevallig is dat niet in ons clubje haha) m'n favoriete blad. Moest altijd veel moeite doen om hem ergens te bemachtigen maar een van de picasameiden gaat hem in haar webwinkel verkopen en je kunt hem bij háár bestellen. Voor maar 9,95 dus dat scheelt weer. Ik heb er de Ariadne voor opgezegd en haar gevraagd om hem standaard aan me te sturen. 1x per 2 maanden en ik ben nog goedkoper uit dan de Ariadne en vind hem 1000x mooier, net alsof je een boek krijgt. Afijn, dat was weer een lofzang van mij maarre.. wie weet heb je er wat aan ;))) Heel veel succes met je blog, ik kom zeker nog eens kijken en ik hoop tot op picasa!
Groetjes,
Silvia

Millie zei

How I wish we could get that magazine here in Australia! Even though I'd struggle with the text, the photos would be a delight!

What a lovely blog, much inspiration here!
Millie ^_^