zondag 17 augustus 2008

Jeanne d'Arc Living

Geinspireerd door de Deense site Jeanne d'Arc Living hebt ik bovenstaande collage gemaakt.Wat een geweldige spullen hebben ze. Als je hier geen goede ideeën kunt opdoen weet ik het niet meer. Hier krijg je het gevoel van brocante met een eigentijds tintje.
Wie wil er nu niet zo'n leuk ingepakt cadeautje. Ik in ieder geval wel!

5 opmerkingen:

Bertina zei

Klopt, het zijn inderdaad sfeervolle plaatjes. Ik heb het boek Franske Stemninger, van Jeanne d'Arc, daarin staan ook dit soort prachtige foto's in. Echt genieten!
Groetjes en fijne week.

Elly zei

Ik ook wel! Prachtige plaatjes!

Something White zei

De boeken die uitgegeven zijn door Jeanne d'Arc Living blader ik ook heel vaak door en vind het nog steeds erg mooi. Op vele Scandinavische blogs kom je ook van dit soort plaatjes tegen, maar daar heb ik toch wel een kritische noot bij: het wordt nogal een 'eenheidsworst' overal en er is maar een enkeling die aan deze aparte stijl echt haar eigen draai weet te geven; de rest volgt blindelings Jd'AL en maakt gewoon alles na. Dat is jammer en het wordt dan een beetje karakterloos. Maar goed, dat is mijn mening natuurlijk. Hartelijke groet.

Somethings and more ..... zei

Aan Something White,

je hebt helemaal gelijk dat je de plaatjes veel tegen komt op Scandinavische blogs.
Erg jammer dat de mensen doen alsof ze de dingen zelf gemaakt hebben en er geen vermelding bij zetten dat het van Jeanne d'Arc Living komt.

katja andriessen zei

Leuk merk ja, wist je dat ze ook zeep verkopen? Binnenkort gaan wij (www.olijverie.nl)een aantal artikelen van jeanne d'arc living verkopen waaronder de zeep (scrubzeep aan stoer touw)en een heel mooi kastje gemaakt van zink voor in de badkamer (industrieel). Tot dusver nog nergens gezien.

Succes met je blog!